Konsultimi publik

Bëhuni pjesë e debateve publike mbi projektligjet që po shqyrtohen nga Kuvendi.

Pyesni deputetët

Bëni pyetje dhe komunikoni me deputetët! Zbuloni nëse ata janë të interesuar mbi mendimet e qytetarëve.

Filloni një peticion

Filloni një peticion dhe kërkoni reagimin e atyre që janë përgjegjës! Promovoni nismat tuaja dhe kërkoni mbështetjen dhe solidarizimin e qytetarëve të tjerë!